Zakelijke markt

Chaletverkoop met optimale prijs-kwaliteitsverhouding

Voor ieder budget een basismodel: daar staat de chaletverkoop van Lacet voor. Daarna wordt de basis omgetovert tot een mobiele bungalow die totaal aansluit bij uw wensen. Ook voor grote afnemers. Recreatieparken en campings in heel Europa breiden al jarenlang succesvol uit met de mobiele bungalows en chalets van Lacet. Maar ook gemeenten en instellingen maken gebruik van de mogelijkheden, bijvoorbeeld voor de tijdelijke huisvesting van asielzoekers.
“Van hulp bij de
juiste keuze tot
samenwerking bij
wederverkoop.”
Christian Rickes en Martine Lacet

Samenwerking tijdens de realisatie

Natuurlijk wilt u dat alle chalets volgens de afgesproken specificaties en conform de projectplanning worden geleverd. Om dit allemaal in goede banen te leiden, hebben we gedurende de realisatiefase regelmatig contact. Treden er tijdens het project wijzigingen in de planning op? Of hebt u bijvoorbeeld nog aanvullende wensen? Dan doen we er alles aan om hier zo goed mogelijk op in te spelen.

Verkoop- en marketingondersteuning

Als u eenmaal heeft besloten om in chalets te investeren, dan is het uiteraard ook zaak om deze onder de aandacht van uw gasten te brengen. Wij staan open voor alle vormen van samenwerking op het gebied van verkoop en marketing. Wilt u mensen de mogelijkheid geven om een eigen chalet aan te schaffen op uw park? Dan nodigen we ze graag uit voor een persoonlijke rondleiding in onze fabriek.

Financiering

Steeds meer ondernemers kiezen voor een leaseconstructie om investeringen te financieren. Slim, want zakelijke leasing heeft nogal wat (fiscale) voordelen. Ook wij bieden verschillende mogelijkheden voor zakelijke leasing. Dankzij onze goede contacten met banken, kunnen we campings en parken bovendien aantrekkelijke leasecontracten aanbieden.

“High Quality,
Made in
Germany.”

Contactpersonen voor campings en parken

Christian Rickes

Christian Rickes is het eerste aanspreekpunt voor campings en recreatieparken. Behalve over onze chalets kan hij u ook adviseren over de mogelijkheden van zakelijke leasing.

Martine Lacet

Martine Lacet is binnen Lacet Niederrhein verantwoordelijk voor alle marketingactiviteiten en ondersteunt ook onze zakelijke klanten op het gebied van marketing.

bekijk onze projecten