Wassenberg, Duitsland

Amici Beach

Locatie

Wassenberg ligt aan de Nederrijn en heeft als een van de weinige steden daar een eigen berg – waarop zelfs een burcht staat. Van daaruit heb je een mooi uitzicht over de hele omgeving. Tijdens een ‘historische stadswandeling’ duik je in de bewogen geschiedenis van Wassenberg. Ontdek ook de groene parken en tuinen, of bezoek Nationaal Park De Meinweg.

Vlak bij Nationaal Park De Meinweg, aan de Effelder Waldsee, ligt camping Amici Beach Lodges. Graag vertellen we je meer over het project dat we hier samen hebben gerealiseerd.

Het project

Midden in het groen, aan de rand van het prachtige Nationale Park De Meinweg, vind je camping Amici Beach. De camping ligt op een steenworp afstand van Roermond, waar je uitgebreid kunt shoppen. Zoals de naam al doet vermoeden, is Amici Beach een vakantiepark met een schitterend dagstrand, aan de Effelder Waldsee. Hier geniet je van een heerlijke vakantie op een manier die jij kiest – in een caravan, chalet of tent.

Amici Beach biedt veel activiteiten. Zo heb je hier bijvoorbeeld een waterskibaan met verschillende hindernissen en een geweldige beachclub, direct aan het water. En wat dacht je van flyboarden? Heel spectaculair! Op de prachtige ligweide met schaduwrijke plekken is het heerlijk vertoeven. En de kinderen kunnen zich vermaken zich op de springkussens. Bovendien heb je gratis douches en toiletten. En ook heel fijn: er is een badmeester.

GOEDE SAMENWERKING TUSSEN LACET EN AMICI BEACH VOOR HET AMICI-PARK

„We willen onze gasten maximaal comfort bieden. Daroom blijven we ook in de toekomst met Lacet als partner samenwerken.“

– Herr H. Maessen

Hoe het project begon? H. Maessen, de eigenaar van Amici Beach, wilde zijn gasten graag een nieuw type accommodatie bieden met hoogwaardig comfort. Hij zag dat hier bij vakantiegangers steeds meer vraag naar was. Samen ontwikkelden Lacet en Amici Beach het Amici-park. Sindsdien worden op camping Amici Beach exclusief Lacet chalets, type Oregon geplaatst. De Lacet Oregon-chalets hebben een unieke uitstraling en passen perfect in de natuurlijke omgeving. Klanten die op camping Amici Beach een Lacet chalet hebben, konden namelijk hun eigen stempel drukken op de inrichting en indeling. “Zie jij het ook al helemaal voor je, je eigen Lacet chalet op deze prachtige plek?”

Projectprofiel

Naam

Amici Beach

Projectdoel

De klantervaring op Amici Beach optimaliseren met de chalets van Lacet

Modellen

Lacet Oregon