Lingerhahn/Hunsrück, Deutschland

Camping-Mobilheimpark Am Mühlenteich

Een heuvelachtig en bosrijk gebied tussen de Rijn en de Moezel waar je geniet van rust en natuur … dat is de Hunsrück. In deze prachtige, groene omgeving ligt bij het plaatsje Lingerhahn Camping-Mobilpark Mühlenteich. Een fijne plek om heerlijk te ontspannen in jouw eigen kwaliteitschalet van Lacet.

Locatie

De regio Hunsrück ligt centraal in de Duitse deelstaat Rijnland-Palts, vlak bij de dalen van de Moezel en de Rijn. Hier vind je prachtige landschappen, oude stadjes en burchten en uitgestrekte wijngaarden. In de Hunsrück kun je eindeloos wandelen en, ideaal voor wie van natuur en rust houdt.

Maar ook voor gezinnen en kinderen is in dit fantastische gebied genoeg te ontdekken. Duik in het ridderleven op Burg Kastellaun of laat je verblinden door schitterende edelstenen in het Edelsteenmuseum in Idar Oberstein. Een aanrader voor wie geen hoogtevrees heeft: loop over de langste hangbrug van Duitsland (360 meter lang en 100 meter hoog).

Midden in de heuvelachtige omgeving van de Hunsrück, makkelijk bereikbaar via de A61, vind je Camping-Mobilheimpark Am Mühlenteich. Hier hebben we samen met de familie Christ een mooi project gerealiseerd.Het project

Op Camping-Mobilheimpark Am Mühlenteich word je het hele jaar door gastvrij ontvangen door de familie Christ, die de camping al meer dan 50 jaar met veel passie runt. Op het groene, parkachtige terrein kom je heerlijk tot rust en geniet je van het prachtige landschap van de Hunsrück. Dit is echt thuiskomen, of je nu een caravan of camper hebt, of kiest voor een luxe Lacet chalet.

In de omgeving van camping Am Mühlenteich vind je volop wandel- en fietsroutes. Maar ook op het park is van alles te beleven, voor jong en oud. Blikvanger is het natuurzwembad met grote ligweide. Daar is het goed toeven. Ook de alpaca’s en hangbuikzwijntjes hebben hier een fijne plek. En in de winter kun je schaatsen, sleeën, langlaufen en rodelen. Een actief dagje uit sluit je af in het gezellige restaurant – met biergarten!

DUITSE KWALITEITCHALETS EN EEN FAMILAIRE SFEER OP DE HUNSRÜCK

“Lacet is net als wij een echt familiebedrijf, dat merk je aan alles. Samen gaan we voor Duitse kwaliteit en een duurzame relatie. En dat waarderen onze gasten.”

– Heribert Christ

De familie Christ startte camping Am Mühlenteich in de jaren 70. Inmiddels is de camping uitgegroeid tot een populair park met fijne faciliteiten. Zo hebben we hier samen ook diverse luxe chalets gerealiseerd. En het goede nieuws is: er zijn nog kavels beschikbaar.

Droom jij ook van je eigen chalet op een royaal perceel, midden in het groen? Een fijne plek waar je kunt ontspannen en genieten, lekker met z’n tweeën of samen met je (klein)kinderen? Investeer dan in een hoogwaardig chalet van Lacet. Je kunt kiezen uit verschillende modellen – Lacet Madita en Lacet Enzian. En natuurlijk heb je volop keuzemogelijkheden bij de indeling en inrichting. Kom jij binnenkort ook thuis op de Hunsrück?

Projectprofiel

Naam

Camping-Mobilheimpark Am Mühlenteich

Projectdoel

Een kwalitatief hoogwaardig aanbod van vakantiechalets realiseren in een prachtig aangelegd park, midden in het groen

Modellen

Lacet Madita