Lochem, Nederland

Vakantiepark de Lochemse Berg

Locatie

Vakantiepark De Lochemse Berg is een prachtig gelegen park met nieuwe luxe lodges in het hart van de Gelderse Achterhoek. De splinternieuwe vakantiewoningen zijn rondom een mooi aangelegde waterpartij gesitueerd en bieden alle luxe en comfort. Het park ligt direct aan de rivier De Berkel en aan de rand van het gezellige historische stadje Lochem. Op korte afstand vindt u prachtige natuurgebieden als De Lochemse Berg en de Paaschberg. Verder zijn er leuke dorpen, steden, kastelen, markten en galeries te bezoeken.

De Achterhoek

De Achterhoek ligt in de provincie Gelderland en staat bekend om haar zeer gevarieerde landschap, dat ook wel coulissenlandschap wordt genoemd. Afwisselend vindt u bossen, weilanden, riviertjes en eeuwenoude boerderijen. Mede door de vele kastelen die u in de Achterhoek kunt vinden, lijkt het of de tijd hier heeft stilgestaan. Het is net of u in een schilderij van 100 jaar geleden terecht bent gekomen. Sommige van deze kastelen zijn overigens te bezoeken, denk hierbij bijvoorbeeld aan Havezate De Cloese aan de Berkel, Landgoed en Kasteel Ampsen, Kasteel Vorden of Kasteel De Wildenborch in Vorden.

 

Dat de tijd niet echt heeft stilgestaan, blijkt wel uit de goede voorzieningen die de Achterhoek te bieden heeft. Er zijn mooie steden zoals Lochem, Zutphen en Doetinchem waar u heerlijk kunt winkelen, lekker kunt eten en heerlijk op een terrasje kunt vertoeven.

 

De leukste manier om de Achterhoek te verkennen is op de fiets of wandelend. Zo bent u midden in de natuur en kunt u echt onthaasten. Overal vindt u fiets- en wandelpaden die u langs de mooiste stukjes natuur en dorpen leiden. De paden sluiten perfect op elkaar aan en de routes zijn goed aangegeven. Zo is er voor fietsers een prachtige kastelen- en landgoederen route die ten westen van Lochem ligt. Wandelaars kunnen hun hart ophalen met de wandeling Poort van Lochem, een route die langse de rivier de Berkel, over landgoed Twickel en langs de Lochemer Berg voert.

Kortom, de Achterhoek biedt voor ieder wat wils!

 

 

Het project

Samen met vakantiepark De Lochemse Berg hebben we een aantal nieuwe luxe vakantiewoningen gerealiseerd. Een bijzonder project waarmee dit prachtig gelegen kleinschalige park nog meer allure krijgt.

De sfeervolle lodges in het nieuwe gedeelte van het park bieden veel luxe en comfort. De eigenaar van het park, Paul Schuttenbelt, heeft de vakantiewoningen, model Lacet Taifun, volledig naar wens samengesteld en ingericht. Zo heeft elke lodge een fijn terras aan de voorzijde en een uniek en stijlvol interieur.

De moderne lodges liggen op een ruim perceel en bieden ook binnen veel ruimte en comfort. De grote leefruimte heeft veel lichtinval en is voorzien van een volledig ingerichte, hoogwaardige keuken. Daarnaast heeft de lodge twee slaapkamers met opbergruimte, een luxe badkamer met regendouche en veel unieke details.

Daarmee passen de stijlvolle lodges perfect bij de sfeer en het kleinschalige karakter van De Lochemse Berg. Dé plek om heerlijk te genieten van rust en natuur in de Achterhoek.

Projectprofiel

Naam

Vakantiepark de Lochemse Berg

Projectdoel

Een bijzonder verblijf op vakantiepark De Lochemse Berg

Modellen

Lacet Taifun