Schashagen, Duitsland

Camping & Ostseeferienpark Walkyrien

Locatie

De gemeente Schashagen is een bijzondere vakantiebestemming. Natuurschoon tussen hemel en zee.

In de vakantieplaats Bliesdorf-Strand geniet je van de frisse Oostzeelucht, rustige stranden en het idyllische Holsteinse platteland – de ideale ingrediënten voor een onvergetelijke en ontspannende vakantie. Bliesdorf ligt in de Lübeckerbocht, een heerlijk rustige plek tussen de levendige badplaats Grömitz en de havenstad Neustadt – een geheime tip voor wie er echt even tussenuit wil. Hier vind je alle ruimte om lekker te ontspannen. Wat Bliesdorf-Strand vooral aantrekkelijk maakt, is en blijft het prachtige Holsteinse landschap met zijn groene bossen, open velden, kenmerkende steile kustlijn en vlakke zandstranden. Ook de hond kan mee: de bossen en groene enk nodigen uit tot lange wandelingen.

In Bliesdorf-Strand vind je Camping & Ostseeferienparks Walkyrien. Deze mooie camping ligt direct aan een vrij toegankelijk natuurlijk zandstrand en heeft uitzicht op de Oostzee. Graag vertellen we je meer over het project dat we hier samen hebben gerealiseerd.
Het project

Camping & Ostseeferienpark Walkyrien ligt direct aan de steile oever van de Oostzee aan het strand van Bliesdorf. Het park wordt omgeven door velden en bossen en biedt directe toegang tot het strand. Op alle plaatsen – zowel voor caravans en campers als voor strandhuizen en camping-lodges – zie je de typische charme van Oost-Holstein terug. Het vakantiepark is een echt familiebedrijf dat inmiddels wordt geleid door de derde generatie. Bettina Gosch en Ingo Meier heten je van harte welkom.

Op dit park geniet je niet alleen van een comfortabel verblijf; door de rustige ligging kom je hier echt helemaal tot rust. Daarnaast heeft het park een groot wellnessaanbod met een panoramasauna, massages en meer. Ook is er een uitgebreid kinderprogramma met animatie, een gezellige bistro en modern sanitair. En heel fijn: het is maar 250 meter naar het strand!

DE SAMENWERKING TUSSEN LACET EN CAMPING & OSTSEEFERIENPARK WALKYRIEN IS GERICHT OP DE LANGE TERMIJN

“Pure luxe – in de chalets van Lacet genieten onze gasten van een heerlijk ontspannen vakantie.”

– I. Meier

Het aantal huurobjecten verhogen, dat was het belangrijkste doel van dit gezamenlijke project met Camping & Ostseeferienpark Walkyrien. Hiermee ging niet alleen het comfortniveau voor gasten omhoog, maar kreeg ook de uitstraling van de camping een boost. Er werden maar liefst 40 nieuw luxe chalets op de helling geplaatst, met zeezicht. Bij de chalets, die ook wel ‘strandhuizen’ worden genoemd, is gekozen voor twee modellen. Het eerste type, model ‘Admiraal’, wordt ook wel omschreven als een wellness-chalet. Dit model heeft namelijk niet alleen een royaal bad met douche en een apart toilet, maar ook een infraroodcabine. Model ‘Kapitein’ is een gezellig strandhuis dat is ingericht voor twee volwassen en maximaal drie kinderen. Beide modellen hebben een overdekt terras met straalkachel en een panoramisch uitzicht op zee. Alle nieuwe ‘Admiraal’-en ’Kapitein’-strandhuizen hebben dezelfde uitstraling. Dit zorgt, in combinatie met de adembenemende kustomgeving, voor een unieke vakantiebeleving.

Projectprofiel

Naam

Camping & Ostseeferienpark Walkyrien

Projectdoel

Een groter aanbod van huurobjecten creëren voor gasten

Modellen

Lacet Oregon