Neukirchen, Duitsland

Camping Sütel

Locatie

De Duitse deelstaat Schleswig-Holstein heeft adembenemend mooie landschappen en is met zijn mooie Oostzeekust de ideale plek voor familievakanties. Helemaal in het noorden, in de Lübeckerbocht, geniet je in de gemeente Neukirchen, met de kleine badplaatsen Sütel, Ostermade, Seekamp en Kraksdorf, van ongerepte natuur en pure ontspanning. Vakantie in Sütel is een geweldig ervaring voor de hele familie. De camping ligt direct aan de Oostzee en is met zijn 1,2 lange strand ideaal voor wateractiviteiten. Wil je liever te voet of op de fiets de omgeving verkennen? Ook dat kan, want in Neukirchen voeren eindeloze weggetjes langs velden en weilanden. Voor veel vakantiegangers is het voorjaar de beste reistijd. Dan staan de koolzaadvelden prachtig in bloei en schittert de zon op de zee – de ideale tijd om de Oostzeekust te ontdekken en hier heerlijk te genieten.

Op een steenworp afstand van Sütel vind je het pittoreske havenstadje Heiligenhafen. Slenter door het oude centrum of over de promenade aan de binnenzee, of ga lekker shoppen. Je hebt hier volop keuze.

Midden in deze prachtige omgeving ligt camping Sütel. Graag vertellen we je meer over het project dat we hier samen hebben gerealiseerd
Het project

Camping Sütel is een heerlijke plek voor de hele familie en heeft een geweldige ligging. De camping ligt op het schiereiland Wagrië, direct aan de prachtige Oostzeekust. Sütel behoort tot de vakantiebestemmingen met de minste neerslag en de meeste zonuren!

Camping Sütel heeft een gevarieerd aanbod: watersport, kinderanimatie, een haven met aanlegplaatsen voor boten, fiets- en go-kartverhuur, een familierestaurant en live muziek in de Beach Lounge. Geniet van je vakantie aan de Oostzee bij Sütel in een Lacet strandhuis of Lacet bungalow. Of kies voor je eigen Lacet chalet (model Oregon of Nobel)!

LACET EN CAMPING SÜTEL WERKEN AL JAREN SAMEN AAN DE ONTWIKKELING VAN HET FAMILIEVAKANTIEPARK

„Mit Lacet combineert kwaliteit met persoonlijke service en oog voor specifieke wensen. Dat maakt Lacet een betrouwbare en innovatieve partner voor chaletbouw.“

– C. Wiese Dohse

Samen met Camping Sütel wilden we een bijzondere plek creëren voor families. Op een toplocatie, direct aan het water staan nu diverse Lacet Oregon-chalets, met uitzicht op de Oostzee en vlak bij de jachthaven van de camping. Je stapt de deur uit en kunt zo het water in!

De Lacet Oregon-chalets bieden alles wat je nodig hebt. Je hebt een eigen terras en slimme indeling met een royale leefruimte, garderobe en twee slaapkamers. Alle Lacet chalets hebben dezelfde uitstraling en passen perfect in het prachtige landschap direct aan de Oostzee.

 

Projectprofiel

Naam

Camping Sütel

Projectdoel

Een bijzonder plek creëren in Sütel voor vakantie met het hele gezin

Modellen

Lacet Oregon