Scharbeutz, Duitsland

Ostseecamp Lübecker Bucht

Locatie

Langgerekte zandstranden, meeuwen die door de lucht zweven, kleine bootjes en grote jachten die door het water glijden. In het zuiden van de Lübeckerbucht, vlak bij Timmendorfer strand, ligt Scharbeutz. Je vindt hier langs de zes kilometer lange kust een nieuwe multifunctionele promenade, met een fietspad dat ook geschikt is voor inlineskaters. De nieuwe Scharbeutzer duinmijl heeft veel flair en biedt natuurlijk een geweldig uitzicht op de Oostzee en de indrukwekkende architectuur. In de boetiekjes en restaurant bij het strand kun je gezellig shoppen en eten. Wist je trouwens dat zowel het dorp Scharbeutz als Haffkrug een erkend kuuroord is?

Midden in de Lübeckerbucht, in het kleine kuuroord Haffkrug, ligt Ostseecamp Lübecker Bucht. Graag vertellen we je meer over het project dat we hier samen hebben gerealiseerd.
Het project

Midden in de Lübeckerbucht, omgeven door groen, vind je Ostseecamp Lübecker Bucht. De camping ligt midden in een bescherm natuurgebied. Vanuit je raam kijk je uit op het prachtige boslandschap.

Dankzij zijn centrale ligging is Ostseecamp Lübeckerbucht de ideale uitvalsbasis voor een vakantie aan de Oostzee. Op de fiets ben je in vijf minuten aan het strand en op de promenade. Kom je met de tent, caravan of camper, of huur je liever een vakantieverblijf? De keuze is aan jou. Ostseecamp beschikt over twee nieuwe sanitairgebouwen, fietsverhuur, een speeltuin voor de kinderen en een kiosk. Boodschappen nodig? De dichtstbijzijnde supermarkt is slechts vijf minuten fietsen. Maar je kunt natuurlijk ook de auto pakken.

HET CHALETVELD PAST PERFECT BIJ OSTSEECAMP LÜBECKER BUCHT

“De chalets van Lacet zijn echt een aanwinst – voor ons en voor het landschap.”

– J. Wieben

Sinds 2017 is camping Ostseecamp Lübeckerbucht grondig gemoderniseerd. Nu staan er 25 statige Lacet chalets op plaatsen van zo’n 200 m2. Alle Lacet chalets hebben dezelfde uitstraling; de inrichting, indeling en het kleurenpallet kunnen klanten zelf kiezen. Daarmee is het chaletveld een aanwinst voor het mooie beschermde bosgebied van de Lübeckerbucht.

Projectprofiel

Naam

Ostseecamp Lübecker Bucht

Projectdoel

Een ontspannende vakantie aan de Oostzee bieden in Ostseecamp Lübecker Bucht

Modellen

Lacet Oregon