Zandvoort, Nederlande

STRAND21

Locatie

Wil je er even echt tussenuit? Dan is de mooie Noord-Hollandse badplaats Zandvoort een ideale bestemming. Zandvoort wordt dankzij zijn kilometerslange, schone witte zandstranden ook wel ‘parel aan zee’ genoemd. Daarnaast is de plaats bekend vanwege het Circuit van Zandvoort, waar na een pauze van 36 jaar sinds 2021 weer Formule 1-races worden gehouden. Je kunt hier ook zelf in een Ferrari over het circuit scheuren. Zandvoort is een gezellige badplaats met een groot aanbod aan activiteiten, en is niet voor niets een favoriete plek voor veel Amsterdammers. Vanuit Amsterdam ben je in een halfuur in Zandvoort. Rondom Zandvoort liggen twee prachtige duingebieden met een rijke flora en fauna.

Midden in deze ‘parel aan zee’ vind je STRAND21. Graag vertellen we je meer over het project dat we hier samen hebben gerealiseerd.
Het project

Zin in een vakantie aan de Noordzee? Een meer dan negen kilometer lang betoverend wit zandstrand en veel gezellige strandpaviljoens: in Zandvoort geniet je van zon, zee en strand. Hier vind je ook ons project STRAND21.

HOTELCHALETS BIJ STRAND21, DICHTER BIJ HET STRAND KOM JE NIET!

‘Dankzij Lacet heeft Zandvoort nu hotelchalets van premium kwaliteit.’

– Jan Paap

Ons ambitieuze project begon met de grote droom van strandrestauranteigenaar Jan Paap: hij wilde zijn gasten laten genieten van alle facetten van Zandvoort.  De gemeente Zandvoort reageerde positief op zijn voorstel en zo kon het project STRAND21 samen met Lacet worden gerealiseerd. Er werden negen schitterende luxe hotelchalets op het strand van Zandvoort geplaatst. Lacet Mulia, het ideale chaletmodel voor een kort verblijf, vormde de basis. Van daaruit hebben we een luxe hotelchalet gecreëerd. De inrichting werd daarbij volledig afgestemd op de behoeften van de gasten. Zo beschikken de hotelchalets over een aparte badkamer met douche en toilet, een stapelbed voor twee kinderen, een tweepersoons-boxspring, nachtkastjes, een lage kast met magnetron en een mini-koelkast. De buitengevel is bekleed met Siberisch larikshout. Vanuit de hotelchalets heb je een adembenemend uitzicht op de Noordzee.

Projectprofiel

Naam

STRAND21

Projectdoel

Badgasten direct aan het strand van Zandvoort een luxe accommodatie bieden

Modellen

Lacet Mulia