Scharbeutz, Duitsland

Ostseestrand Ferienpark Scharbeutz

Locatie

Ostseestrand Ferienpark Scharbeutz is nog zo’n aantrekkelijk vakantiepark in Scharbeutz. Het park ligt slechts 400 meter van het heerlijke strand. Ook fijn: je wandelt zo over de mooie duinmijl naar het centrum van Scharbeutz.

Graag vertellen we je meer over het project dat we samen met Ostseestrand Ferienpark Scharbeutz hebben gerealiseerd.


Het project

Geniet van het prachtige Ferienpark Scharbeutz. Hier vind je alles wat je maar wenst – een shop, een gastenlounge, moderne strandbaden en een leuke speeltuin voor de kinderen. Restaurants, cafés en andere winkels bereik je in slechts tien minuten te voet.

Dit vakantiepark biedt het hele jaar door vakantieplezier voor jong en oud. Er is volop plek, zo heb je hier 88 camperplaatsen en 15 plaatsen voor caravans. In een duinlandschap met helmgras en houten vlonders liggen 53 sfeervolle, moderne vakantiehuizen met veel comfort, waar je je meteen thuis voelt. Zand en een fijne strandstoel voor de deur, wat wil je nog meer.

VAKANTIEHUIZEN IN DE KLEUREN VAN EEN VUURTOREN – STRALENDE AANWINST VOOR OSTSEESTRAND FERIENPARK SCHARBEUTZ

“De kleurrijke chalets van Lacet hebben van ons vakantiepark echt een blikvanger gemaakt.”

– D. Rohde

‘Vakantiehuis‘, dat was het thema van ons project met Ostseestrand Ferienpark Scharbeutz. Het begon met vijf Lacet chalets van het type Oregon, bedoeld om gasten meer comfort te bieden. Het model Lacet Oregon past perfect in het vakantiepark. Dit chalet biedt plaats aan vier personen. Het heeft een grote leefruimte en twee slaapkamers, een badkamer met douche en toilet én een groot terras waar je heerlijk kunt zonnebaden! Met zijn kleurrijke gevel is ons chalet Lacet Oregon – net als een vuurtoren – een stralend lichtpunt op Ostseestrand Ferienpark Scharbeutz.
Bezoek ons, we kijken uit naar je komst!

Projectprofiel

Naam

Ostseestrand Ferienpark Scharbeutz

Projectdoel

Uitbreiding van het aanbod aan huurobjecten

Modellen

Lacet Oregon