Kalkar, Duitsland

Ferien- und Campingpark Wisseler See

Locatie

De regio Nederrijn ligt in het westen van Noordrijn-Westfalen, aan de Nederlandse grens. Hier vind je veel kleine stadjes, zoals Kalkar. Van daaruit kun je leuke uitstapjes maken in de groene omgeving of naar recreatieplas de Wisseler See. De stad heeft een historisch marktplein met een gotisch stadhuis, mooie huizen met trapgevels en een oude linde. Ook worden er heel veel vrijetijdsactiviteiten aangeboden. Of je nu kiest voor een leuke stadswandeling of mooie fietstocht in de groene omgeving, je kunt hier heerlijk ontspannen en op avontuur.

Midden in deze oase aan de Nederrijn vind je Ferien- en Campingplatz Wisseler See. Graag vertellen we je meer over het project dat we hier samen hebben gerealiseerd


Het project

Ferien- und Campingpark Wisseler See ligt in het groene laagland van de Nederrijn, direct aan een groot meer. Op dit 34 ha grote park vind je alles waar je kampeerdershart sneller van gaat kloppen: toerplaatsen, vaste staanplaatsen, huurchalets en tipi’s, tentplaatsen en een groepsaccommodatie.

Ferien- und Campingpark Wisseler See biedt veel vrijetijdsfaciliteiten. Zo heb je hier een recreatieplas met een grote glijbaan, een zandstrand, beachvolleybalvelden, verschillende speeltuinen, een fiets- en waterfietsverhuur, kegel- en bowlingbanen en een sporthal. Tijdens de vakanties in Noordrijn-Westfalen en in het weekend is er een animatieprogramma voor de hele familie. Huur een fiets en ontdek de omgeving. Je kunt kiezen uit 79 afwisselende fietsroutes.

DANKZIJ DE SAMENWERKING HEBBEN WE CHALETTERREIN ‘VOGELNEST’ KUNNEN REALISEREN

“Lacet laat met uitstekende service dromen uitkomen – voor ons en voor onze gasten.”

– L. Ingenlath

Samen met Ferien- und Campingpark Wisseler See hebben we een nieuw project gerealiseerd. Daarmee hebben we de accommodaties nog aantrekkelijker gemaakt en het chaletaanbod verder uitgebreid: het ‘Vogelnest’ is een prachtig terrein met recreatieplas geworden. Lacet en Ferien- und Campingpark Wisseler See wilden van het ‘Vogelnest’ een heerlijke plek maken voor de hele familie. Om aan de uiteenlopende behoeften van de gasten te voldoen, hebben we gebruikgemaakt van verschillende chalettypen. Alle Lacet chalets zijn – met uitzondering van de kleinste modellen – volledig ingericht en bieden plaats aan maximaal zes personen. Ze hebben een compleet ingerichte keuken met vaatwasser en magnetron, een badkamer met douche en een woonkamer met tv. De nieuwe ‘grote’ chaletmodellen van Lacet beschikken bovendien over een slaapzolder voor twee personen, die via een ladder te bereiken is. De ‘kleine’ Lacet chalets zijn net zo gezellig ingericht als de ‘grote’ typen en geschikt voor twee volwassen en twee kinderen. Deze chalets hebben een kleine zit- en keukenhoek en aparte badkamer. Bijzonder detail is de slaapplek voor de kinderen: die bevindt zich boven de slaapruimte van de (groot)ouders. Vanaf het terras heb je uitzicht op de Wisseler See. Hier geniet je van een onvergetelijke vakantie!

Projectprofiel

Naam

Ferien- und Campingpark Wisseler See

Projectdoel

Uitbreiding van het aanbod voor seizoens- en jaargasten

Modellen

Lacet Oregon