Bezoek onze Lacet Blog

Een luxe chalet kopen? Bij ons kunt u uw eigen luxe chalet laten bouwen!

Een luxe chalet kopen? Bij ons kunt u uw eigen luxe chalet laten bouwen!

Heerlijk ontspannen in de vrije natuur, maar dan wel van alle gemakken voorzien. Zoekt u een luxe chalet te koop? Of beter nog: wilt u uw eigen ideeën over luxe vertaald zien in een uniek chalet? Bij ons kunt u uw luxe chalet gepersonaliseerd laten bouwen, helemaal naar eigen wens.

Luxe chalet kopen: kant en klaar exemplaar of zelf laten bouwen?

Er zijn genoeg vakantieparken, chaletverkopers en particulieren die een kant en klaar luxe chalet te koop hebben staan, nieuw of gebruikt. Maar u moet natuurlijk maar nét geluk hebben dat zo’n bestaand exemplaar precies aan al uw wensen voldoet. Daarom zeggen wij: waarom blijven zoeken? Laat ons uw luxe chalet bouwen!

Royale boxspring bedden. Een grote inloopkast. Een luxueus uitgevoerde badkamer. Een hoogwaardige keuken met luxe inbouwapparatuur van kwaliteitsmerken. Het grote voordeel van uw eigen luxe chalet bouwen is natuurlijk dat u het helemaal kunt laten inrichten en indelen zoals u dat zelf wilt. Wat is voor u het toppunt van luxe? Wij horen het graag!

Voorbeelden van luxe chalets: bekijk onze basismodellen

Een luxe chalet bouwen begint bij de keuze voor een basismodel. Wilt u alvast een indruk krijgen van de mogelijkheden voor uw eigen nieuwe luxe chalet? Bekijk onze basismodellen.