Bezoek onze Lacet Blog

Je eigen chalet kopen in het Sauerland? Ontdek vakantiepark Brilon!

Je eigen chalet kopen in het Sauerland? Ontdek vakantiepark Brilon!

Lieflijk glooiende bergen, romantische dorpjes met vakwerkhuizen, eindeloze bossen en … slechts 2,5 uur rijden van de Nederlandse grens. Dat het Sauerland bij Nederlanders zo populair is, is niet zo vreemd. En het goede nieuws is, je kunt hier nu het hele jaar door genieten in je eigen recreatiewoning of chalet van Lacet – op Chaletpark Sauerland Ferienresort in Brilon!

Kwaliteitschalets op een toplocatie

Overweeg je een chalet te kopen, dan is vakantiegebied Brilon, midden in het mooie Hoogsauerland, een perfecte keus. Je geniet hier van prachtige landschappen, indrukwekkende natuur en een groot aanbod aan (sportieve) activiteiten, zowel in de zomer als de winter. Ook de stad Brilon – een oude Hanzestad én de bosrijkste gemeente van Duitsland – heeft veel te bieden. En nog een voordeel: je bent er zo (Arnhem – Brilon is 230 km).
Samen met de familie Terhardt bieden we je nu de mogelijkheid om vlak bij Brilon je eigen Lacet chalet te laten bouwen. Op een royale kavel op een helling van de Pappenberg.

Thuiskomen in Chaletpark Sauerland Ferienresort

Het vakantiepark van Axel en Petra Terhardt ligt direct aan het bosrijke natuurpark Rothaarsteig en bestaat uit Camping & Ferienpark Brilon en Chaletpark Sauerland Ferien Resort. Wat deze plek zo bijzonder maakt? Op deze terrassencamping heb je vanaf elke kavel een panoramisch uitzicht op de prachtige omgeving. En er is altijd iets te doen, voor jong en oud. Wandelen, fietsen, zwemmen, skiën, culturele activiteiten … Ontdek alles wat het veelzijdige Sauerland te bieden heeft.

Luxe vakantiechalets op maat

Zie je het al helemaal voor je, je eigen droomchalet op deze unieke plek? Je kunt kiezen uit een ruim en gevarieerd aanbod, van een basismodel tot een luxe kwaliteitschalet. Bekijk alvast al onze modellen. Natuurlijk kun je elk model volledig aanpassen aan jouw wensen, afhankelijk van de – grootte en ligging van – je kavel. We denken graag met je mee!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bezoek onze showroom en laat je inspireren!

Wil je meer informatie en jouw ideeën bespreken? Kom dan langs in onze showroom, net over de grens bij Venlo. Hier kun je veel modellen live ervaren en kunnen we je adviseren over de mogelijkheden. We kijken uit naar je bezoek!

Maak een afspraak