Bezoek onze Lacet Blog

Chalet zonder staanplaats

Chalet zonder staanplaats

Veel recreatieparken en campings bieden vrije kavels of staanplaatsen aan, zónder chalet of stacaravan. Als u altijd al hebt gedroomd van een eigen vakantiewoning op uw favoriete park, opent dat een wereld aan mogelijkheden. U bent voor uw onderkomen immers niet gebonden aan ‘andermans keuze’, maar u bent vrij in de zoektocht naar uw ideale chalet.

Zoekt u een chalet te koop zonder staanplaats? Of beter nog: wilt u uw eigen unieke chalet laten bouwen? Dan bent u bij Lacet Niederrhein aan het juiste adres!

Zelf uw chalet laten bouwen: volop ruimte voor uw eigen inbreng

Kiest u ervoor om zelf uw chalet te laten bouwen? Dan hebt u bij ons volop ruimte voor uw eigen inbreng. De indeling, de inrichting, de kleuren… Samen nemen we al uw wensen door om tot het ideale chalet te komen. Bekijk ook ons stappenplan voor een nieuw chalet.

Kant en klaar chalet te koop zonder staanplaats: kom onze showmodellen bekijken

Zoekt u een kant en klaar chalet te koop, zonder staanplaats? In onze showroom hebben we ook altijd verschillende showmodellen staan, die u direct kunt aanschaffen.

Chalet te koop zonder staanplaats: waarop letten?

Of u nu een kant-en-klaar chalet koopt of een chalet helemaal naar uw eigen wensen laat bouwen. Als u kiest voor een chalet zonder staanplaats, dan adviseren wij u sowieso om rekening te houden met de volgende twee zaken.

  1. Eventuele voorwaarden of eisen die het recreatiepark stelt aan uw chalet. Bijvoorbeeld qua maximale afmetingen of qua uitstraling. Informeer hier vooraf naar bij de eigenaar van het park.
  2. Het transport naar de plaats van bestemming. Er bestaan gespecialiseerde transporteurs voor het vervoer van chalets. Desgewenst kunnen wij u met een geschikte aanbieder in contact brengen.

Chalet zonder staanplaats als mantelzorgwoning

Tegenwoordig is er ook veel vraag naar zogeheten mantelzorgchalets. Daarbij gaat het ook vrijwel altijd om een chalet zonder staanplaats, aangezien de mantelzorgwoning doorgaans op het eigen terrein wordt geplaatst.

In dit artikel leest u meer over het gebruik van een chalet als mantelzorgwoning: Een chalet laten bouwen als mantelzorgwoning.