Stacaravan kopen

EEN STACARAVAN KOPEN BIJ LACET

Wil je een luxe stacaravan kopen? Of zoek je een unieke stacaravan die volledig is afgestemd op jouw wensen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Met een Lacet stacaravan kies je voor duurzame Duitse kwaliteit en persoonlijke service. En profiteer je van ruim 30 jaar ervaring. Samen stellen we jouw ideale stacaravan samen.

Ontdek onze modellen

Een stacaravan kopen: waar begin je?

Wil je een stacaravan kopen en ga je je oriënteren, dan ontdek je al snel dat er enorm veel aanbod is. Op ‘vraag-en-aanbod-sites’ worden veel tweedehands stacaravans te koop of te huur aangeboden, maar er zijn ook veel nieuwe stacaravans te koop. Niet zo vreemd, want steeds meer mensen kiezen voor een tweede woning of chalet in Nederland of bijvoorbeeld België of Duitsland. Droom jij ook van je eigen stacaravan? Een plek waar je kunt genieten van het buitenleven en echt thuiskomt? Ontdek wat onze chalets bijzonder maakt.

Unieke stacaravans kopen? Lacet!

Kies je voor een Lacet stacaravan, dan kun je rekenen op vakkundig maatwerk, hoogwaardige kwaliteit en persoonlijke service. Wij bouwen al onze stacaravans in onze eigen fabriek. Daarbij gebruiken we uitsluitend hoogwaardige materialen. Ook werken we vrijwel alleen samen met Duitse leveranciers. En natuurlijk hebben we ook veel aandacht voor duurzaamheid. Zo maken we bijvoorbeeld veel gebruik van natuurlijk hout en herbruikbare kunststof buitengevels. Ga ook voor duurzame Duitse kwaliteit en geniet in een luxe stacaravan afgestemd op jouw wensen.

Stel je eigen stacaravan samen: (bijna) alles is mogelijk!

Een stacaravan kopen is niet iets wat je dagelijks doet. Het is een grote aankoop, een investering in langdurig vakantieplezier. Belangrijk dus dat jouw stacaravan volledig bij jouw wensen en budget aansluit. Daarom heb je bij ons heel veel keuzemogelijkheden.

Je kiest eerst een van onze basismodellen, een solide basis die eenvoudig kan worden aangepast en uitgebreid. Vervolgens gaan we samen aan de slag en stemmen we alles af op jouw persoonlijke smaak. Of het nu gaat om de gevelbekleding, kleurstelling, isolatie, indeling of inrichting. Ook qua decor heb je alles keus. Samen creëren we een unieke stacaravan waarin jij je helemaal thuis voelt.

Een stacaravan kopen: hier moet je op letten

Voordat je een stacaravan gaat kopen is het goed dat je een aantal dingen helder hebt.

  • Hoe groot moet mijn stacaravan zijn?
  • Voor hoeveel personen is de stacaravan?
  • Wat voor gevelbekleding wil ik: kunststof of hout?
  • Wat voor isolatie heb ik nodig?
  • Welke inrichting wil ik?

Op basis van deze informatie kunnen we samen gericht aan de slag. En stellen we een stacaravan samen die perfect bij jouw wensen past.

Ook belangrijk: een mooie plek vinden voor jouw stacaravan

Maar er komt meer kijken bij een stacaravan kopen. Want waar zet je jouw vakantiewoning neer? Het liefst kies je natuurlijk een mooie plek waar je lekker kunt genieten in de natuur. Maar helaas gelden er in Nederland en andere Europese landen strikte regels voor waar je een chalet of stacaravan mag plaatsen. Vaak is dit een standplaats op een camping of een plek op een vakantiepark. Let op: meestal is permanente bewoning hier niet toegestaan, ook niet als je stacaravan op eigen grond staat!

Als specialist in chaletbouw kennen wij de regels en de markt. We helpen je graag om een geschikte plek te vinden. En uiteraard zorgen we ervoor dat jouw stacaravan aan alle (camping)voorschriften voldoet.

Ook stacaravans te koop die direct leverbaar zijn?

Wil je snel een nieuwe stacaravan voor een aantrekkelijke prijs? Dan is een showroommodel mogelijk interessant. Kom langs in onze showroom in Noordrijn-Westfalen, vlak over de grens bij Venlo. Neem wel eerst even contact op om te checken of er op dat moment een showmodel stacaravan te koop is in Duitsland.

Stacaravan kopen? Bezoek onze showroom!

Ben je enthousiast geworden en wil je meer informatie over onze modellen of advies over een stacaravan kopen? Kom dan langs in onze showroom en laat je inspireren. Je kunt hier verschillende stacaravans en chalets bekijken en natuurlijk bespreken we graag alle mogelijkheden me je. Wil je zeker weten dat we genoeg tijd hebben? Plan dan even een afspraak.