Een nieuw chalet kopen: een investering in langdurig vakantieplezier

NIEUWE CHALETS OP MAAT

Wil je een nieuw chalet kopen? Een chalet dat op maat wordt gebouwd, volledig afgestemd op jouw wensen? Dan ben je bij Lacet aan het juiste adres. Onze modellen bieden een solide basis voor premium kwaliteit. Van daaruit geven we jouw nieuwe chalet samen verder vorm. Het resultaat: een uniek kwaliteitschalet waarin jij zorgeloos kunt genieten. Direct doorpakken? Plan nu een adviesgesprek!

Maak een afsprak

Een nieuw chalet kopen begint bij Lacet

Het is een hele stap, een nieuw chalet kopen. Dat doe je niet elke dag. Belangrijk dus dat je voor jouw nieuwe chalet naar een betrouwbare chaletbouwer stapt. Met een Lacet chalet kies je voor Duitse kwaliteit en persoonlijke service – en profiteer je van ruim 30 ervaring. We bouwen elk chalet nieuw in onze eigen fabriek. Daarmee ben je verzekerd van vakkundig en duurzaam maatwerk.

In 4 stappen jouw ideale nieuwe chalet kopen

Zet je de stap naar Lacet, dan gaan we samen aan de slag. Onze aanpak is persoonlijk én professioneel. In een open en gemoedelijke sfeer – we zijn een echt familiebedrijf – begeleiden we je stap voor stap naar een nieuw chalet dat perfect bij jouw wensen en levensstijl past. Daarbij volgen we een bewezen stappenplan:

1.      De basis voor je nieuwe chalet: je kiest een van onze basismodellen

Premium kwaliteit begint met een solide basis. Daarom kies je eerst een van onze basismodellen. Daarbij heb je keuze uit diverse stijlen en formaten. Een moderne uitstraling, Oostenrijkse sfeer, Scandinavisch design, Bohemian stijl of …? Voor elke smaak en budget hebben we een passend model. En natuurlijk kun je ook elementen van verschillende basismodellen combineren.

2.      Indeling, inrichting en meer: samen stellen we jouw ideale chalet samen

Heb je een basismodel voor je nieuwe chalet gekozen, dan is het tijd voor de volgende stap: personaliseren. Daarbij heb je heel veel mogelijkheden, of het nu gaat om de gebruikte materialen, het type isolatie, de kleurstelling, de indeling of de inrichting. Ook het decor van je nieuwe chalet kies je zelf. Daarbij adviseren we je natuurlijk graag. Zo creëren we samen een uniek chalet, speciaal voor jou.

3.      Realisatie: jouw chalet wordt gebouwd

Vervolgens gaan onze vakspecialisten met veel plezier en passie voor je aan de slag om jouw droomchalet te realiseren. Daarbij gaan we voor de hoogste kwaliteit, in elk detail. We maken uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen en Duitse merkproducten, en bouwen jouw maatwerk chalet met zorg op. Zo zorgen we ervoor dat jouw nieuwe chalet niet alleen uniek is, maar ook aan alle (kwaliteits)eisen voldoet.

4.      Oplevering van jouw nieuwe chalet op maat

En dan is het eindelijk zover: jouw nieuwe chalet staat klaar. Voor de oplevering nodigen we je graag persoonlijk uit in onze fabriek. Een bijzonder moment – spannend, maar vooral heel leuk! Natuurlijk helpen we je ook graag om transport te regelen. Want je wilt vast maar één ding nu je je nieuwe chalet hebt gekocht: zo snel mogelijk genieten op jouw favoriete plek.

Een chalet nieuw kopen? Hier moet je op letten

Graag geven we je nog een paar tips. Wil je een nieuwe chalet kopen, dan is het belangrijk dat je vooraf een aantal dingen duidelijk hebt.

  • Hoe groot moet mijn nieuwe chalet zijn?
  • Welke indeling werkt goed voor mij?
  • Wat voor inrichting wil ik in mijn nieuwe chalet? En welke stijl past bij mij?
  • Waar komt mijn chalet? Zijn er specifieke aandachtspunten, bijvoorbeeld vanwege de zon?

Met deze informatie kunnen we samen gericht aan de slag om jouw ideale nieuwe chalet samen te stellen. En kunnen we je – op basis van jouw wensen en budget – een passend voorstel doen.

Chalet nieuw of gebruikt?

Kies je voor een chalet nieuw kopen, dan heb je een belangrijk voordeel: je bepaalt helemaal zelf hoe jouw chalet eruit komt te zien. De stijl, de maatvoering, de isolatie, het materiaal, de kleurstelling, de inrichting, de indeling, het decor – alles kun je afstemmen op  jouw persoonlijke wensen. Zo creëer je een uniek chalet op maat. Heb je een iets beperkter budget, of ben je gewoon geïnteresseerd in alternatieven voor chalets die nieuw worden gebouwd? Dan zijn onze showmodellen voor jou mogelijk een aantrekkelijke optie.

Tip: check voordat je langskomt even welke nieuwe chalets er op dat moment in onze showroom staan.

Nieuw chalet kopen? Bezoek onze showroom!

Ben je enthousiast geworden over onze nieuwe chalets? Of wil je meer informatie over chalets nieuw kopen? Kom dan langs in onze showroom, vlak over de grens bij Venlo. Hier kun je onze favoriete modellen in het echt bekijken en krijg je deskundig advies over alle mogelijkheden. Maak je vooraf even een afspraak? Dan weet je zeker dat we alle tijd voor je hebben. We kijken uit naar je bezoek!