Droom jij ook van je eigen mini huis?

MINI HUIS LATEN BOUWEN

Minimalistisch wonen in je eigen mini huis. Minder spullen en meer qualitytime samen. Steeds meer mensen laten hun eigen mini huis bouwen. Het liefst op een mooie plek met veel groen. Niet alleen om permanent te wonen – dat is vaak lastig. Maar vooral om na een drukke werkweek te genieten van rust en ruimte. Op hun favoriete vakantiepark of camping. Inspiratie opdoen voor jouw eigen mini huis?

Lacet Mulia

Waarom een mini huis?

De Tiny Living trend is overgewaaid uit Amerika en inmiddels hebben ook wij minihuisjes omarmd. Hoe populair die kleine huisjes in Nederland zijn, bleek  wel uit het tv-programma The Tiny House Battle. Maar wat maakt een mini huis nou zo aantrekkelijk? En waarom laten steeds meer mensen een mini huis bouwen?

Steeds meer mensen beseffen: minder is meer. Ze willen duurzamer en milieubewuster wonen en leven. Met een kleine ecologische voetafdruk en minder spullen. Genieten van kleine dingen. En daar past een mini huis bouwen helemaal bij.

Mini huis op maat: hoe ziet jouw ideale minihuis eruit?

Hoe dat mini huis eruitziet, is voor iedereen anders. Want een mini huis bouwen is echt maatwerk. Je wilt dat jouw minihuis precies biedt wat jij nodig hebt, en perfect past bij jouw levensstijl en smaak. Daarbij kies je natuurlijk voor duurzame materialen zoals hout en gerecycled kunststof. En een doordacht, minimalistisch design. Zodat alle ruimte optimaal wordt benut.

Mini huis laten bouwen door Lacet

Laat je jouw mini huis bouwen door Lacet, dan ben je verzekerd van vakkundig maatwerk en duurzame Duitse kwaliteit. En je profiteert van ruim 30 jaar ervaring in chaletbouw. Samen geven we jouw minihuis stap voor stap vorm. En maken we jouw woondroom waar.

Hoe we te werk gaan? Je kiest eerst een van onze basismodellen. Daarbij heb je keuze uit diverse stijlen en formaten. Zo creëren we een solide basis voor jouw mini huis. Vervolgens stemmen we alles af op jouw smaak. Of het nu gaat om het type gevelbekleding of isolatie, de kleurstelling, de inrichting of de indeling. Het resultaat? Een heel persoonlijk minihuis, waarin jij je helemaal thuis voelt.

Minihuis op wielen? Lacet!

Wil je minimale ruimte en maximale vrijheid? Een mobiel mini huis waarmee je de wereld kunt ontdekken? Dan is ons tiny house on wheels echt iets voor jou. Tiny House Lacet is een licht en warm minihuis op wielen, gemaakt van natuurlijk hout. Een slim en minimalistisch design waarin je alles vindt wat je echt nodig hebt. Het enige wat je hoeft toe te voegen, is jouw persoonlijke touch. Ready to go?

Je eigen mini huis bouwen op een park of camping?

Een mini huis is natuurlijk niet zomaar een woning. Het gaat om de totale beleving. Genieten van het buitenleven en echt thuiskomen. Het is dus heel belangrijk waar je je mini huis laat bouwen. Heb je zelf al een kavel gevonden op jouw favoriete vakantiepark of camping? Dan heb je al een grote stap gezet, en kun je je mini huis laten bouwen.

Heb je wel concrete plannen om een mini huis te bouwen, maar nog geen concrete plek? Wij hebben als een van de grootste chaletbouwers van Duitsland goede contacten en kennis van de markt. En helpen je graag met het vinden van de ideale locatie voor jouw unieke mini huis.

Meer inspiratie of advies? Bezoek onze showroom!

Ben je benieuwd wat er allemaal mogelijk is? Kom langs in onze showroom in Straelen, vlak over de Duitse grens bij Venlo. Hier kun je verschillende van onze chalets met eigen ogen zien. En geven we je graag persoonlijk advies over alle mogelijkheden om jouw ideale mini huis te bouwen.