Een klein huisje bouwen: ook jouw droom?

KLEIN HUIS LATEN BOUWEN

Veel mensen dromen ervan: een klein huis laten bouwen. Duurzamer en milieubewuster leven, met minder spullen. Het liefst in een mooie omgeving met veel groen. En steeds vaker maken ze die droom ook waar: ze laten een klein huisje bouwen, helemaal op maat. Permanent wonen in je eigen tiny house of andere kleine woning kan in Nederland helaas (nog) niet op heel veel plekken. Maar gelukkig bieden veel vakantieparken en campings mooie kavels waar je groots kunt genieten in jouw kleine huis! Inspiratie opdoen voor jouw eigen kleine huisje?

Ontdek onze modellen

Een kleine woning bouwen: welke varianten heb je?

Eerst even iets over de term klein huis, of ook wel tiny house in het Engels. Want de trend van kleiner wonen, Tiny Living, is overgewaaid uit Amerika. Wil je een klein huis laten bouwen, dan kun je kiezen uit verschillende typen woningen. Sommige zijn echt mobiel, andere deels mobiel. Dit betekent dat je voor plaatsing transport moet regelen. Soms kun je ook een klein huisje laten bouwen en later uitbreiden (modulair). Ideaal als je levenssituatie verandert. Onze populairste woningvarianten zijn:

  • Tiny house on wheels: een klein huis op wielen waarmee je echt mobiel bent. Max. woonoppervlak ca. 15 m2.
  • Mini huis: kleine woningen met een woonoppervlak van 15-38 m2. Ook ons hotelchalet valt in deze categorie.
  • Chalets: maatwerk recreatiewoningen met een woonoppervlak van meer dan 38 m2.

Een klein huisje laten bouwen? Lacet!

Wil je een recreatiewoning of klein huis laten bouwen? Met Lacet kies je voor duurzame Duitse kwaliteit en vakkundig maatwerk. En je profiteert van ruim 30 jaar ervaring in chaletbouw. Samen geven we jouw huisje stap voor stap vorm. En bouwen we het perfecte kleine huis voor jou.

Onze aanpak? Je kiest eerst een stijl, met een van onze basismodellen. Daarmee creëren we een solide basis voor jouw kleine huis. Vervolgens stemmen we alles af op jouw smaak. Of het nu gaat om het type gevelbekleding of isolatie, de kleurstelling, de inrichting of de indeling. Ook qua decor heb je alle vrijheid. Het resultaat? Een heel persoonlijk huisje, waarin jij echt thuiskomt.

Ontdek de wereld, laat een klein huisje bouwen op wielen!

Ben jij een echte avonturier? Wil je duurzamer wonen én de wereld ontdekken? Laat dan een tiny house on wheels, een kleine woning op wielen, bouwen. Ons Tiny House Lacet is een klein, licht en warm huisje waarmee je echt mobiel bent. Het is gemaakt van duurzaam hout en biedt alles wat jij nodig hebt. Met jouw persoonlijke touch maak je het slimme en minimalistische design helemaal af. En kun je, letterlijk, grenzeloos genieten!

Een fijne plek voor jouw huisje op een vakantiepark of camping

Wil je na een drukke werkweek of in de vakantie liever thuiskomen op een vast plek? Laat dan een kleine woning bouwen en koop of huur een kavel op jouw favoriete camping of vakantiepark. Heb je concrete bouwplannen, maar nog geen concrete plek? Als een van de grootste chaletbouwers in Duitsland kennen we de markt en de regels. We geven je graag tips en helpen je met het vinden van een geschikte locatie voor jouw kleine huis of chalet.

Inspiratie of advies over een klein huis laten bouwen? Bezoek onze showroom!

Ben je benieuwd wat er allemaal mogelijk is? Je bent van harte welkom in onze showroom in Straelen, vlak over de grens bij Venlo. Hier kun je verschillende modellen in het echt bekijken. En adviseren we je graag over alle mogelijkheden om voor jou de perfecte kleine woning te bouwen.