Stappenplan

Een nieuwe chalet in vier stappen

U heeft een droom, wij voeren uw wensen uit. Om te zorgen dat uw verwachtingen van uw nieuwe chalet overtroffen worden, hebben we het proces van idee tot ideale chalet in vier heldere stappen onderverdeeld.

Kies een basismodel voor uw nieuwe chalet

Kies uit ons ruime assortiment basismodellen. Dit zorgt voor een sterk geraamte en bespaart u hoge kosten. Het basismodel is ook meteen de kickstart om uw nieuwe chalet uniek en passend bij uw wensen op te leveren. Voor elk budget en gewenste oppervlakte hebben wij een geschikt basismodel.

“Aan de hand van ons budget kregen we direct een aantal basiskeuzes voorgelegd. Dat gaf een goed beeld van wat we konden verwachten.”

Bepaal de materialen en isolatie van uw nieuwe chalet

Het juiste materiaal en de beste isolatiewijze zijn verbonden aan het doel van uw nieuwe chalet. Een chalet als recreatiewoning heeft andere isolatie nodig dan wanneer u het chalet permanent bewoont. Dan wilt u een wintervaste oplossing. Ook de gemeente stelt bij permanente bewoning eisen aan isolatie, wanddikte en hellingshoek van het dak. Wij begeleiden u bij het vergunningsproces en werken met specialistische externe bureaus.

“Door de goede isolatie zitten we er ook in de winter warmpjes bij. Dit bespaart behoorlijk op de stookkosten.”

Unieke indeling en kleurgebruik

Een goede indeling maakt van uw huis een thuis. Wilt u een grote woonkamer? Een extra slaapkamer met bijbehorende inbouwkasten voor al uw spullen? Een rolstoelvriendelijke douche of toilet? Tuindeuren op het zuiden? Alles kan. Kies bovendien voor kleuren die bij uw smaak en de omgeving passen.

“We wilden graag een extra slaapkamer om gasten te ontvangen. Nou, dat was dus geen enkel probleem!”

Laat de mogelijkheden op u inwerken

Laat de verschillende mogelijkheden even op u inwerken. In onze fabriek krijgt u een duidelijk beeld van alle opties en de tijd om dat even te laten bezinken alvorens we aan de slag gaan. Wanneer noodzakelijke knopen zijn doorgehakt, kunt u de bouw van het chalet monitoren tijdens een afspraak in onze fabriek.

“Een nieuw chalet is een grote aankoop. Dat wil je niet over één nacht ijs laten gaan. Bij Lacet Niederrhein kregen we alle tijd om op ons gemak alle mogelijkheden te overwegen.”

Een chalet koopt u niet in een dag. Laat u optimaal adviseren.