Stappenplan

In 4 stappen naar uw ideale chalet.

Voor het ontwerp en de bouw van uw chalet hanteren wij een werkwijze in 4 overzichtelijke stappen. Op die manier willen wij ervoor zorgen dat uw chalet aan al uw verwachtingen voldoet, of deze zelfs overtreft!

1

Kies een basismodel chalet

Een goede prijs-kwaliteitverhouding begint bij een efficiënt productieproces, daarom werken we met verschillende basistypen. Op basis van uw beschikbare budget en gewenste woonoppervlakte kunt u hieruit makkelijk een geschikt model kiezen.

2

Kies de materialen en mate van isolatie

Een chalet voor recreatief gebruik vraagt om een andere mate van isolatie dan een chalet voor intensief gebruik. Uiteraard spelen ook persoonlijke voorkeuren een rol. Op basis van de beoogde toepassing en uw persoonlijke wensen adviseren wij u graag over de materialen en mate van isolatie.

3

Kies de indeling en kleuren

Bij Lacet Niederrhein stemmen we de indeling van uw chalet helemaal af op uw wensen. Hetzelfde geldt voor de vaste meubilering zoals inbouwkasten, bedden en de keuken. U bepaalt hoe u het hebben wilt.

4

Productie en oplevering

Tot slot wordt uw chalet daadwerkelijk gebouwd in onze fabriek. Zodra uw chalet gereed is, nodigen wij u nog één keer uit voor een afnamecontrole. Ook het transport en de oplevering op locatie kunnen wij voor u organiseren.

Heeft u advies nodig? Bel ons dan op
0049 2839 875 9000
of stuur ons een email op
info@lacet-niederrhein.nl