Recreatiewoning kopen: meer dan een goede investering

RECREATIEWONING LATEN BOUWEN

Je eigen recreatiewoning laten bouwen, steeds meer mensen kiezen ervoor. Want wat is er nu fijner dan na een drukke werkweek heerlijk ontspannen in je eigen vakantiewoning en genieten van het buitenleven? Bovendien is het ook nog eens een goede investering. Win-win dus. Wil jij ook een recreatiewoning kopen? Met een Lacet chalet kies je voor maatwerk van de hoogste kwaliteit en deskundig advies.

Bezoek onze showroom

Je eigen recreatiewoning laten bouwen: waar begin je?

Een recreatiewoning kopen doe je niet elke dag. Het is echt een investering. Een spannend, maar vooral ook heel leuk traject. Want je investeert in jarenlang vakantieplezier. Klaar voor de eerste stap?

Wil je een recreatiewoning laten bouwen, dan is het verstandig om je vooraf goed te oriënteren en een paar belangrijke vragen helder te krijgen. Hoe wil je je recreatiewoning gaan gebruiken? In wat voor omgeving moet de woning komen? En aan welke eisen moet jouw droomchalet voldoen? Wij helpen je graag om deze vragen te beantwoorden en jouw droom waar te maken.

Een recreatiewoning kopen: eigen gebruik of investering?

Laat je een recreatiewoning bouwen, dan is misschien wel de belangrijkste vraag: wil ik de woning zelf gebruiken of ga ik deze verhuren? Op veel vakantieparken kun je ook kiezen voor een combinatie van huur en (beperkt) eigen gebruik. Ideaal als je een aantrekkelijk rendement wilt behalen, maar af en toe ook zelf gebruik wilt kunnen maken van je tweede woning. Even lekker weg en genieten op een bijzondere plek.

Waar laat je jouw recreatiewoning bouwen?

De locatie. Ook dat is een belangrijk punt als je een recreatiewoning laat bouwen. Kies je voor een leuk chalet in een bosrijke omgeving, of ga je voor een luxe recreatiewoning aan het water of het strand? En hoe belangrijk vind je voorzieningen in de buurt? Wil je vooral genieten in de natuur, of heb je liever wat meer vertier? Bij ons kun je recreatiewoningen kopen in diverse stijlen. En natuurlijk helpen we je ook graag met het vinden van de ideale plek.

De voordelen van een recreatiepark of camping

Een recreatiewoning kopen op een vakantiepark of camping biedt veel voordelen. Zo geniet je van alle faciliteiten van het park. Wil je niet zelf koken? Dan reserveer je een tafeltje in het restaurant of op het terras. Actief ontspannen? Daarvoor kun je terecht in het zwembad of op een van de sport- en speelvelden. En vaak is er ook nog een animatieprogramma voor de kinderen. Kortom, op een recreatiepark valt voor iedereen wat te beleven.

Laat je een recreatiewoning bouwen als belegging, dan profiteer je bovendien van een bijkomend voordeel. De verhuur wordt namelijk door het park geregeld. Daarmee ben je doorgaans verzekerd van een hoger rendement, en je hebt er geen omkijken naar. Beter kan niet, toch?

Tip: zoek je vooral rust en ruimte? Kies dan voor een kleinschalig park midden in de natuur.

Een recreatiewoning die aan al jouw wensen voldoet

Heb je duidelijk hoe je jouw recreatiewoning wilt gaan gebruiken en op welke plek die moet komen, dan komt de écht stap: je recreatiewoning laten bouwen. Samen gaan we aan de slag om jouw ideale chalet samen te stellen. Daarbij staan jouw wensen voorop. Je kiest bij ons eerst een basismodel, van daaruit is vrijwel alles mogelijk. Of het nu gaat om het type gevelbekleding, de kleurstelling, de mate van isolatie, de indeling of de inrichting. Ook qua decor heb je veel keuzemogelijkheden.

Goed om te weten: soms stelt een vakantiepark specifieke eisen aan recreatiewoningen die worden geplaatst. Bijvoorbeeld aan de afmetingen of de uitstraling. Uiteraard zorgen we ervoor dat jouw kwaliteitschalet ook aan die eisen voldoet.

Recreatiewoning kopen in Duitsland? Lacet!

Wij zijn een van de grootste chaletbouwers van Duitsland. Wil je een luxe recreatiewoning laten bouwen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Met een Lacet chalet ben je verzekerd van maatwerk van de hoogste kwaliteit en persoonlijke service. En we hebben goede contacten met vakantieparken en campings in heel Duitsland – en daarbuiten. Samen vinden we de perfecte plek voor jouw droomchalet.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Kom langs in onze showroom, vlak over de grens bij Venlo. Hier kun je veel van onze modellen met eigen ogen zien en krijg je deskundig advies. Maak je vooraf een afspraak? Dan hebben we alle tijd om al je vragen en ideeën te bespreken.