Projecten door Lacet

Chaletverkoop met optimale prijs-kwaliteitsverhouding

Voor ieder budget een basismodel: daar staat de chaletverkoop van Lacet voor. Daarna wordt de basis omgetovert tot een mobiele bungalow die totaal aansluit bij uw wensen. Ook voor grote afnemers. Recreatieparken en campings in heel Europa breiden al jarenlang succesvol uit met de mobiele bungalows en chalets van Lacet. Maar ook gemeenten en instellingen maken gebruik van de mogelijkheden, bijvoorbeeld voor de tijdelijke huisvesting van asielzoekers.

Chaletverkoop aan campings en recreatieparken

Glamping is hot. Steeds meer mensen willen op uw park verblijven met de luxe van thuis. Uitbreiden met chalets en mobiele bungalows biedt de oplossing. Solide oplossingen, snelle levering: als grootste chaletbouwer van Duitsland realiseren wij uw vakantieparkdromen.

GEMEENTEN EN INSTELLINGEN

Het vluchtelingenbeleid van nu roept nieuwe vragen op. Bijvoorbeeld op het gebied van noodopvang of tijdelijke huisvesting. Wij weten u passend te adviseren op dat gebied. Voor elke situatie creëren wij een chalet of mobiele bungalow die perfect geïsoleerd is en met de juiste materialen is vervaardigd. Zo zijn ook oplossingen voor noodopvang uit het juiste hout gesneden.

CAMPINGS EN RECREATIEPARKEN

bekijk voorbeelden

GEMEENTEN EN INSTELLINGEN

bekijk voorbeelden

Ontdek onze oplossingen voor de zakelijke markt.

Maak een vrijblijvende afspraak