Voordelen Lacet

Daarom kiest u een Lacet Chalet

UW WENSEN ZIJN ONS UITGANGSPUNT

Het grote voordeel van rechtstreeks kopen bij de fabrikant: de ongekende keuzemogelijkheden. Het model, de materialen, de mate van isolatie, de indeling, de kleuren… Uw wensen zijn ons uitgangspunt.

AL 30 JAAR DUITS KWALITEITSFABRICAAT

Binnen onze organisatie hebben we meer dan 30 jaar ervaring met chaletbouw. Als grootste chalet­producent van Duitsland is Lacet Niederrhein een vertrouwde naam, die staat voor degelijk kwaliteits­fabricaat.

PERSOONLIJKE BEGELEIDING TIJDENS HET HELE PRODUCTIEPROCES

Voorafgaand aan het productieproces stemmen we alle belangrijke zaken persoonlijk met u af. Hebt u bijvoorbeeld een bouwvergunning nodig? Dan zorgen wij voor documentatie ten behoeve van de vergunningsaanvraag. Desgewenst verwijzen we u hiervoor naar externe bureaus, bijvoorbeeld als er koude/warmteberekeningen moeten komen. En zodra uw chalet gereed is, nodigen we u uit om de laatste afnamecontrole in onze fabriek bij te wonen.

NA GEBRUIKSDUUR GOED TE VERKOPEN OF VERPLAATSEN

Een chalet is een behoorlijke investering. Daar staat tegenover dat een kwaliteitschalet ook na de gebruiksduur vaak nog een aanzienlijke restwaarde heeft. Ook is een chalet stukken makkelijker en voordeliger aan te passen voor nieuwe toepassingen dan een grondgebonden vakantiehuis.