Een nieuwe stacaravan kopen: dé stap naar duurzaam vakantieplezier

NIEUWE STACARAVANS

Wil je een nieuwe stacaravan kopen? Een luxe stacaravan die op maat wordt gebouwd, afgestemd op jouw wensen? Dan ben je bij Lacet aan het juiste adres. We bieden modellen in verschillende stijlen en prijsklassen. Vanuit die basis geven we jouw nieuwe stacaravan samen verder vorm. Het resultaat: een unieke vakantiewoning waarin jij heerlijk kunt ontspannen en genieten van het buitenleven. Al een mooie camping op het oog voor je nieuwe stacaravan? Plan een adviesgesprek!

Maak een afsprak

Een nieuwe stacaravan kopen? Lacet!

Een nieuwe stacaravan kopen is niet iets wat je elke dag doet. Het is een hele stap. Belangrijk dus dat je een betrouwbaar adres hebt. Met een Lacet stacaravan kies je voor duurzame kwaliteit en persoonlijke service. Bovendien profiteer je van ruim 30 ervaring in chaletbouw. We bouwen elke stacaravan op maat, in onze eigen fabriek in Duitsland. Een nieuwe stacaravan kopen begint bij Lacet.

In 4 stappen naar een nieuwe stacaravan op maat

Zet je de stap naar Lacet, dan gaan we gericht aan de slag. Samen creëren we een nieuwe stacaravan, die volledig bij jouw wensen en levensstijl past. Dat doen we op basis van een bewezen aanpak met vier stappen. En in een open en gemoedelijke sfeer – we zijn een echt familiebedrijf.

1.      Je kiest een van onze basismodellen: de basis voor je nieuwe stacaravan

Een nieuwe stacaravan kopen begint met een basismodel – een solide basis voor premium kwaliteit. Daarbij kun je kiezen uit diverse stijlen en formaten. Een moderne of klassieke uitstraling? Een Scandinavische of Oostenrijkse sfeer? Of juist een Bohemian stijl? Voor elke smaak hebben we een passend basismodel. Elementen van verschillende modellen combineren? Ook dat kan!

2.      Samen geven we jouw ideale stacaravan verder vorm

Basismodel voor je nieuwe stacaravan gekozen? Dan is het tijd om er echt jóuw stacaravan van te maken. Voor die persoonlijke touch heb je heel veel mogelijkheden, of het nu gaat om de gebruikte materialen, isolatie, kleurstelling, indeling of inrichting. Ook het decor van je nieuwe chalet kies je zelf. Daarbij denken we natuurlijk graag met je mee. Zo creëren we samen een unieke stacaravan, speciaal voor jou.

3.      Jouw stacaravan wordt gebouwd

Daarna gaan onze vakspecialisten met veel plezier voor je aan de slag om jouw vakantiewoning te realiseren. Daarbij gaan we voor maatwerk van de hoogste kwaliteit. We bouwen jouw stacaravan met veel aandacht en oog voor detail op. En gebruiken uitsluitend hoogwaardige materialen en Duitse merkproducten. Zo zorgen we ervoor dat jouw nieuwe stacaravan uniek is én aan alle (kwaliteits)eisen voldoet.

4.      Oplevering van jouw nieuwe stacaravan

En dan is het moment daar: jouw nieuwe stacaravan staat klaar. De oplevering is een bijzonder moment – spannend, maar vooral heel leuk! Daarvoor nodigen we je graag persoonlijk uit in onze fabriek in Duitsland. Natuurlijk helpen we je ook graag met het regelen van transport. Want nu je nieuwe stacaravan klaar is, wil je vast maar één ding: genieten op jouw favoriete camping!

Een stacaravan nieuw kopen? Hier moet je op letten

We geven je graag nog een paar tips. Ga je een nieuwe stacaravan kopen, dan is het goed dat je vooraf een aantal dingen voor jezelf helder hebt.

  • Hoe groot moet mijn nieuwe stacaravan zijn?
  • Welke indeling werkt goed voor mij?
  • Wat voor inrichting wil ik in mijn nieuwe stacaravan? En welke stijl past bij mij?
  • Waar komt mijn stacaravan? Zijn er specifieke aandachtspunten, bijvoorbeeld vanwege de zon?

Hiermee kunnen we samen gericht aan de slag om de perfecte nieuwe stacaravan voor jou samen te stellen.

Stacaravan nieuw of gebruikt?

Som krijgen we de vraag: waarom zou ik voor een nieuwe stacaravan kiezen? Een stacaravan nieuw kopen biedt een belangrijk voordeel: je bepaalt zelf hoe jouw stacaravan er uiteindelijk uit komt te zien. De stijl, maatvoering, materialen, kleurstelling, inrichting, indeling – alles kun je op jouw wensen afstemmen. Zo creëer je een unieke stacaravan, nieuw en op maat.

Heb je een wat kleiner budget, of zoek je een aantrekkelijk alternatief voor stacaravans die nieuw worden gebouwd? Kom dan eens langs om onze showmodellen te bekijken. Wellicht zit hier jouw ideale stacaravan wel bij.

Tip: neem vooraf even contact op om te checken welke nieuwe stacaravans er in onze showroom staan.

Nieuwe stacaravan kopen? Zet nu de stap!

Ben je enthousiast geworden over onze nieuwe stacaravans? Of wil je meer weten over stacaravans nieuw kopen? Kom dan langs in onze fabrieksshowroom. We adviseren je graag over alle mogelijkheden – en natuurlijk kun je veel van onze favoriete modellen zelf ervaren. We kijken uit naar je bezoek!