Lacet

Een familiebedrijf dat klaar is voor de toekomst

Onder leiding van Cornelis Lacet is het familiebedrijf Lacet in ruim 30 jaar tijd uitgegroeid tot één van de grootste producenten van luxe chalets van Duitsland. De nieuwe generatie zet zijn werk voort en overtuigt met (duurzame) kwaliteit, talent voor innovatie en oog voor individuele wensen.

Bij het bouwen van onze stacaravans en chalets hechten wij veel belang aan kwaliteit en duurzaamheid.

Hoogwaardige en duurzame chalets, made in Germany
Onze chalets worden graag gebruikt als luxe vakantiehuis of als tweede woning. Om uw chalet volledig af te kunnen stemmen op uw woon- en leefstijlwensen, werken we samen met gerenommeerde producenten en gebruiken we kwalitatief hoogwaardige materialen. Duurzaamheid speelt daarbij een steeds belangrijkere rol. Zo zijn onze kunststof buitengevels volledig herbruikbaar, bouwen we veel en graag met natuurlijk hout en werken we bijna uitsluitend samen met Duitse leveranciers.

Een grote verscheidenheid aan vormen, uitvoeringen en stijlen
We zijn ervan overtuigd dat innovatie de enige manier is om te groeien, dus we ontwikkelen onze chalets constant door. Uw wensen, onze decennialange ervaring én de huidige trends bepalen hoe onze nieuwe designs eruit komen te zien, waardoor we een grote verscheidenheid aan vormen, uitvoeringen en stijlen kunnen aanbieden. Naast geliefde klassiekers zoals chalets met een Oostenrijkse of maritieme look, vindt u bij ons moderne modellen in een bohemian of Scandinavische stijl. Onze architect heeft veel ervaring met de bouw van luxe chalets en zorgt ervoor dat alle ideeën perfect worden uitgevoerd.

Veel ruimte voor individuele wensen
Uw wensen zijn voor ons erg belangrijk, dus we nodigen u van harte uit uw chalet samen met ons vorm te geven. Zo kunt u ervoor kiezen elementen van de verschillende chalets te combineren of kunt u (kleine) veranderingen door laten voeren aan uw favoriete chalet. Wij ondersteunen u erbij dat de afmetingen en de hoogte van uw chalet blijven voldoen aan de campingvoorschriften.

Een familiale en professionele setting
In onze grote showroom kunt u verschillende modellen bekijken en krijgt u advies van ons ervaren verkooppersoneel. Nadat u uw perfecte chalet heeft gevonden of samen met ons heeft samengesteld, nemen wij het gehele traject voor u uit handen – van de productie tot de levering of de eventuele plaatsing. We gaan daarbij professioneel en familiair te werk, waardoor u erop kunt vertrouwen dat u bij Lacet van begin tot eind in goede handen bent.

Christian Rickes, COO bij Lacet:
“Cornelis Lacet heeft ons het vertrouwen gegeven om met Lacet een nieuwe weg in te slaan. We willen de komende jaren nóg groter en innovatiever worden en streven ernaar mee te groeien met de wensen van onze klanten. Met de kennis van het verleden en de inzichten van nu, zijn we klaar voor de toekomst!”