Lacet

Een familiebedrijf dat klaar is voor de toekomst

Lacet is een echt familiebedrijf. Onder leiding van Kees Lacet is het bedrijf in ruim 30 jaar uitgegroeid tot één van de grootste producenten van luxe chalets in Duitsland. De nieuwe generatie zet zijn werk nu voort, en onderscheidt zich met duurzame kwaliteit, innovatie en oog voor individuele wensen. Onze kracht? We zijn een hecht team van specialisten – of beter: één grote familie – waarin iedereen elkaar versterkt. En met veel plezier en passie gaat voor maatwerk van de hoogste kwaliteit.

Bij het bouwen van onze stacaravans en chalets hechten wee veel waarde aan kwaliteit en duurzaamheid.

Hoogwaardige en duurzame chalets, made in Germany
Met een chalet kies je niet alleen voor een fijn vakantiehuis of tweede woning, maar ook voor een (nieuwe) levensstijl. Om jouw chalet volledig af te stemmen op je woon- en recreatiewensen, werken we samen met gerenommeerde producenten en gebruiken we kwalitatief hoogwaardige materialen. Duurzaamheid speelt daarbij een steeds belangrijkere rol. Zo zijn onze kunststof buitengevels volledig herbruikbaar en bouwen we vooral graag met natuurlijk hout. Ook werken we vrijwel alleen samen met Duitse leveranciers. Goed voor jou en goed voor het milieu.

Grote keuze in vormgeving, uitvoeringen en stijlen
We geloven dat innovatie nodig is voor duurzame ontwikkeling. Daarom ontwikkelen we onze chalets continu door. Jouw wensen, onze jarenlange ervaring én de actuele trends bepalen hoe onze nieuwe designs eruit komen te zien, of het nu gaat om de vormgeving, uitvoering of stijl. Naast populaire klassiekers zoals chalets met een Oostenrijkse of maritieme look, vind je bij ons ook moderne modellen in een bohemian of Scandinavische stijl. Onze architect heeft veel ervaring met de bouw van luxe chalets en zorgt ervoor dat alle ideeën perfect worden uitgevoerd.

Veel ruimte voor individuele wensen
Jouw wensen staan voor ons voorop. We nodigen je dus graag uit om jouw chalet zelf mee vorm te geven. Wil je elementen van verschillende basismodellen combineren? Of (kleine) dingen aanpassen in jouw favoriete chalet? Geen probleem, samen vinden we een oplossing. En wij zorgen ervoor dat je chalet qua afmetingen en hoogte aan de voorschriften van de camping of het park voldoet.

Een familiare sfeer en professionele aanpak
In onze grote showroom kun je verschillende modellen bekijken en krijg je persoonlijk advies van onze ervaren adviseurs. Heb je jouw ideale chalet gevonden, of samen met ons samengesteld, dan verzorgen we ook graag de rest van het traject voor je. Van de productie van je chalet tot advies over de levering. Daarbij kun je rekenen op een professionele én persoonlijke aanpak waarbij alles van begin tot eind goed is geregeld. Want we willen dat je je bij Lacet echt thuis voelt, en zorgeloos kunt genieten.

Christian Rickes, COO bij Lacet:
“Kees Lacet heeft ons het vertrouwen gegeven om met Lacet een nieuwe weg in te slaan. We willen de komende jaren nóg groter en innovatiever worden, en blijven meegroeien met de wensen van onze klanten. Met de kennis van het verleden en de inzichten van nu, zijn we klaar voor de toekomst!”