Optimaal profiteren van een tweede woning

Met een tweede woning viert u vakantie wanneer u wilt: een midweek hier, een lang weekend daar. En wanneer u in het buitenland woont is een tweede woning juist die vertrouwde oase wanneer u het thuisfront bezoekt. U heeft nog steeds een eigen plek en bent niemand tot last.

De basis van een tweede woning staat als een huis

Omdat u niet altijd aanwezig bent, wilt u niet te veel werk hebben aan een tweede huis. Het verblijf moet bestand zijn tegen alle weersomstandigheden en intensief gebruik aankunnen. Een chalet van Lacet leent zich hier optimaal voor. Met de juiste isolatiematerialen en dikkere wanden blijft de robuuste basisconstructie koel in de zomer en behaaglijk in de winter. Als u impulsief besluit de tweede woning te bezoeken, voelt het altijd meteen als thuiskomen.

Zoals het klokje thuis tikt, tikt het ook in uw tweede huis

Als chaletbouwer met dertig jaar ervaring maken wij van uw chalet een tweede huis. Wij personaliseren de gehele indeling naar uw wensen. Zodat u bijvoorbeeld door de tuindeuren de zon ziet opkomen op uw ruime hoekbank. Denk ook eens aan een het bouwen van een dubbel chalet als tweede woning. Twee chaletconstructies worden gespiegeld of vormen samen een L-constructie. U heeft dan twee keer zo veel oppervlakte om uw huis op in te richten.

Het proces van een tweede woning realiseren

Lacet staat u bij met raad en daad voor het realiseren van uw tweede woning. We nemen het hele proces voor u uit handen. Zo regelen we vergunningen door heel Europa. Ook het vervoer, de plaatsing en afstelling voeren wij met precisie en zorg uit. Onze gezamenlijke missie is uw tweede woning. De plek waar u altijd zonnig ontbijt, omdat wij de tuindeuren op de juiste plek plaatsen.