Een recreatiewoning bouwen bezorgt je het ultieme thuisgevoel

Vakantie is het leukste dat er is. Met een eigen chalet maakt u van uw favoriete vakantiebestemming een droomplek. Laat daarom uw eigen recreatiewoning bouwen bij Lacet. In het persoonlijke ontwerp verwerken wij al uw wensen voor het vakantieverblijf. Hoe ver het ook is van huis, in het chalet komt u altijd thuis.

Bouw een stulpje dat perfect bij je vakantiebestemming past

Of het nu om een huis in een lavendelveld bij Bretagne of een plekje in de baai bij Breskens gaat: uw vakantieplezier stijgt als het verblijf in de sfeer van het landschap past. U kiest de materialen en kleuren waarmee Lacet uw droomwoning bouwt. Zo past uw totaalplaatje straks bij uw favoriete vakantieomgeving.

Bepaal zelf de mate van onderhoud aan het chalet

Omdat het om een vakantieverblijf gaat waarin u alleen in de vakantieperiodes vertoeft, wil je een recreatiewoning bouwen die zo onderhoudsvriendelijk mogelijk is. U bent tenslotte niet elk weekend
aanwezig om klusjes rondom de recreatiewoning te klaren en heeft daar op vakantie niet altijd zin in. Laat Lacet u adviseren over onderhoudsvriendelijke kunststof materialen. Zo voorkomt u kopzorgen en vervangingskosten.

Een recreatiewoning bouwen die past bij uw familie

Of u nu met kleuters, peuters, pubers of vrienden op vakantie gaat: uw favoriete vakantieplek moet uitgerust zijn op het juiste gezelschap. Bouw daarom een recreatiewoning die flexibel is voor uw gasten. Creëer bijvoorbeeld een extra slaapkamer of toilet. Lacet adviseert hoe u ruimte maakt voor een kantoor, dat ook dienst