Snel, gebruiksvriendelijk en voordelig bouwen: ga voor permanent wonen in een chalet

Permanent wonen in een chalet is net zo comfortabel als in een stenen huis, maar dan veel flexibeler. Het verblijf is modulair opgebouwd, waardoor we het gemakkelijk aanpassen aan nieuwe wensen. Dure verbouwingen behoren dus tot het verleden. Lacet gebruikt de nieuwste technologieën om al uw woonwensen te verwezenlijken. En doordat het huis wintervast wordt opgeleverd, heeft u er het hele jaar plezier van.

Georganiseerde aanpak van vergunning tot sleuteloplevering

De eerste stap naar permanent wonen in een chalet is de vergunningsaanvraag. In samenwerking met externe bureaus zorgen wij dat dit helemaal in orde komt en kijken we meteen naar energieberekeningen en duurzaamheidsaspecten. Stap voor stap ontwerpen wij samen met u een permanent-wonen-chalet dat staat als een huis. Onze taak zit erop als we u persoonlijk de sleutel overhandigen.

Permanent wonen in een chalet: een prachtidee dat past bij je portemonnee

Chaletbouw is snel, voordelig en heeft een transparant proces, zonder vertragingen en oplopende kosten. Wij spreken heldere prijzen af en hanteren een strakke planning. Al dertig jaar vervaardigen wij op innovatieve wijze chalets in onze eigen fabriek. Inmiddels bouwen we met een stalen constructie ook de hoogte in. Chalets met verdiepingen zijn niet meer te onderscheiden van een traditioneel huis. U merkt het alleen aan de planning en uw portemonnee.