Laat Lacet een mantelzorgwoning bouwen en blijf nog lang thuis bij geliefden

Steeds meer mantelzorgers zorgen voor hun geliefden. Zij zoeken samen met hun dierbare die zorg nodig heeft naar oplossingen om privacy te behouden, maar wel zorg te kunnen bieden. Een mantelzorgwoning bouwen in de vorm van een chalet is daarom een ideale oplossing. Het zorgbehoevende familielid verblijft in een vertrouwde omgeving, heeft voldoende privacy en is toch altijd dichtbij. Win-win!

Een rolstoelvriendelijke mantelzorgwoning bouwen bij Lacet

Een op maat gemaakt chalet is ideaal voor het aanleggen van mobiliteitsvoorzieningen. Bovendien zijn extra rolstoelvriendelijke maatregelen later eenvoudig toe te voegen, terwijl dat in een traditioneel huis vaak leidt tot ingewikkelde en dure verbouwingen. Het is moeilijk te accepteren dat een rollator of traplift nodig is. Door veranderingen snel en zonder gedoe door te voeren, behoudt de zorgbehoevende zelf de controle en wordt de acceptatie makkelijker.

Bredere gangen, lagere drempels en een rolstoelproof interieur

Krijg uw bewegingsvrijheid terug met een rolstoel- of rollatorvriendelijke chalet van Lacet. Met verlaagde drempels en verbrede gangen kunt u overal langs en overheen. U heeft daarnaast keuze uit een uitgebreid assortiment aan aangepaste badkamers en keukens. Met al die aanpassingen krijgt zowel de mantelzorger als de zorgbehoevende het makkelijker en is er meer ruimte om te genieten van elkaars aanwezigheid.