Gebruik

Hoe wenst u uw chalet te gebruiken?
Sommige mensen gebruiken hun chalet alleen tijdens de vakanties. Anderen komen er bijna net zo vaak als in hun eerste woning. Maar ook als hoofdverblijf worden chalets steeds populairder. Doordat wij al onze chalets volledig in eigen huis produceren, kunnen wij voor elke toepassing de juiste oplossing bieden.

RECREATIEWONING

Wanneer je dat unieke stekje eenmaal hebt gevonden… In binnen- of buitenland… Wat blijft er dan nog meer te wensen over dan een eigen stulpje op dat ideale plekje? Voor veel kampeerders is de aanschaf van een chalet een droom die uitkomt. Het ultieme thuiskomen, op je favoriete camping of vakantiepark. Elke keer weer.

Om er met het hele gezin de schoolvakanties door te brengen. Om er met z’n tweetjes wat vaker een weekendje tussenuit te kunnen. Of gewoon om het vakantiegevoel voortaan altijd binnen handbereik te hebben. Bij Lacet Niederrhein vindt u altijd een chalet dat voorziet in uw specifieke behoeften. Voor elk chalet dat we bouwen geldt: úw wensen vormen ons uitgangspunt.

TWEEDE WONING

Bent u van plan uw vakantiehuis bijna net zo veel te gebruiken als uw hoofdverblijf? Misschien wel meer zelfs? Of woont u een deel van het jaar in het buitenland, maar wilt u ook in eigen land nog een uitvalbasis hebben? Een chalet is dan de ideale oplossing. Als u voor kwaliteit kiest wel tenminste.

Bij Lacet Niederrhein hebben we veel ervaring met het bouwen van chalets voor intensief gebruik. Door extra isolatie en dikkere wanden toe te voegen aan de toch al robuuste basisconstructie, zorgen we ervoor dat u er in alle seizoenen warmpjes bij zit. We stemmen uw goed geïsoleerde chalet bovendien volledig af op uw persoonlijke wensen. Zo kunt u de indeling bijvoorbeeld helemaal zelf bepalen; wel zo handig als u uw chalet met uw eigen meubels wilt inrichten, toch?

HOOFDVERBLIJF

Een chalet is vlotter en voordeliger te bouwen dan een grondgebonden woning, vaak net zo comfortabel, en na de gebruiksduur makkelijk aan te passen of te verplaatsen. Steeds meer mensen kiezen daarom voor een wintervast chalet als hoofdverblijf. Of voor een zogeheten ‘zorgchalet’. Een levensloopbestendig chalet, vaak bij de kinderen op het erf, om langer zelfstandig te kunnen blijven wonen.

Zoekt u een oplossing voor permanente bewoning? Dan kunt u gedurende het hele traject op ons rekenen. Voor specifieke documentatie die u bij uw vergunningsaanvraag nodig hebt, zoals koude/warmteberekeningen, kunnen wij alvast een extern bureau inschakelen. En als de bouwvergunning eenmaal is geregeld, begeleiden wij u stap voor stap bij het complete productieproces. Van het samenstellen van een chalet tot en met de turnkey oplevering van uw nieuwe thuis.

“Doordat wij al onze chalets volledig in eigen huis pro- duceren, kunnen wij voor elke toepassing de juiste oplossing bieden.”