Bezoek onze Lacet Blog

Advies recreatieparken

Advies recreatieparken

Lacet Niederrhein adviseert en ondersteunt campings en parken bij de planinng en realisering van projecten

Als campingbeheerder in de recreatiebranche kunt u rekenen op de uitgebreide kennis en ervaring van Lacet Niederrhein! Wij adviseren u graag bij de realisatie van nieuwe projecten, keuze van het perfecte chalet-model en ondersteunen u bij de verkoop en verhuur op uw park.

Lacet Niederrhein staat voor meer dan 30 jaar kwaliteitsfabricaat. Als grootste chaletproducent van Duitsland hebben wij voldoende productiecapaciteit om snel te kunnen leveren, ook in het geval van omvangrijke orders.

Onze opdrachtgevers kiezen niet alleen voor Lacet vanwege onze kwaliteit en productiecapaciteit, maar ook en vooral vanwege onze flexibiliteit. Zo stemmen wij de stijl en indeling van de chalets graag af op de wensen en het thema van uw park. Ook kunnen wij het hele traject van A tot Z voor u verzorgen. Van de eerste ontwerpen tot de oplevering van een compleet gemeubileerd eindproduct in de door u gewenste aantallen.

Uiteraard zijn wij erg benieuwd naar uw plannen en wensen. Mogelijk kunnen we hier dieper op ingaan tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek? Breng een bezoek aan onze showroom en chaletfabriek in Straelen-Herongen – Duitsland (6 KM vanaf Venlo – Nederland).

Lacet Niederrhein GmbH – Chaletbouw
Heronger Feld 11
47638 Straelen-Herongen (6 KM vanaf Venlo-Nederland)
Duitsland
Tel.:+49 2839 875 9000
info@lacet-niederrhein.de