Advies en ondersteuning

Van hulp bij de juiste keuze tot samenwerking bij wederverkoop

Advies over type chalets en uitvoering
Welke chalets passen het beste bij het karakter van uw vakantiepark? Welk type indeling en welke afwerking passen het beste bij de behoefte van uw gasten? Door onze jarenlange ervaring met de bouw en verkoop van chalets kunnen wij u hierin goed adviseren. Bij Lacet kunt u kiezen uit een breed scala aan basismodellen. En die basismodellen kunnen we vervolgens weer verder aanpassen aan uw specifieke wensen. Hiervoor nemen we uitgebreid de tijd. Meestal brengen we eerst een bezoek aan uw park om een goed beeld te krijgen van de situatie ter plaatse, waarna we op onze productielocatie alle mogelijkheden met u doornemen.

Samenwerking tijdens de realisatie
Natuurlijk wilt u dat alle chalets volgens de afgesproken specificaties en conform de projectplanning worden geleverd. Om dit allemaal in goede banen te leiden, hebben we gedurende de realisatiefase regelmatig contact. Treden er tijdens het project wijzigingen in de planning op? Of hebt u bijvoorbeeld nog aanvullende wensen? Dan doen we er alles aan om hier zo goed mogelijk op in te spelen.

Verkoop- en marketingondersteuning
Als u eenmaal heeft besloten om in chalets te investeren, dan is het uiteraard ook zaak om deze onder de aandacht van uw gasten te brengen. Wij staan open voor alle vormen van samenwerking op het gebied van verkoop en marketing. Wilt u mensen de mogelijkheid geven om een eigen chalet aan te schaffen op uw park? Dan nodigen we ze graag uit voor een persoonlijke rondleiding in onze fabriek.

Financiering
Steeds meer ondernemers kiezen voor een leaseconstructie om investeringen te financieren. Slim, want zakelijke leasing heeft nogal wat (fiscale) voordelen. Ook wij bieden verschillende mogelijkheden voor zakelijke leasing. Dankzij onze goede contacten met banken, kunnen we campings en parken bovendien aantrekkelijke leasecontracten aanbieden.

Contactpersonen voor campings en parken

Christian Rickes

Christian Rickes is het eerste aanspreekpunt voor campings en recreatieparken. Behalve over onze chalets kan hij u ook adviseren over de mogelijkheden van zakelijke leasing.

Martine Lacet

Martine Lacet is binnen Lacet Niederrhein verantwoordelijk voor alle marketingactiviteiten en ondersteunt ook onze zakelijke klanten op het gebied van marketing.

bekijk onze projecten