+49 2839 875 9000

Uitbreidingsprojecten en wederverkoop van chalets

Businesscase camping Sütel

Lacet levert chalets aan camping Sütel aan de Oostzee. Lees meer

Businesscase vakantiepark de Bergen

Vanwege de groeiende vraag naar kwaliteitschalets voor de verhuur, liet het vakantiepark 17 nieuwe chalets bouwen. Lees verder

Businesscase camping Walkyrien

Campings breiden hun aanbod aan verhuur chalets van Lacet Niederrhein jaarlijks uit

Ook meer omzet halen uit uw aanbod?

Wilt u uw aanbod uitbreiden? Uw omzetmogelijkheden vergroten? En de verwachtingen van uw gasten overtreffen? Tal van gerenommeerde campings en vakantieparken in heel Europa vertrouwen al jaren op de chalets van Lacet Niederrhein GmbH voor het verbeteren van hun business.

In onze fabriek in Straelen wordt al meer dan 30 jaar kwaliteitsfabricaat op maat geproduceerd. Ook in het geval van omvangrijke orders hebben wij als grootste chaletproducent van Duitsland nog voldoende productiecapaciteit om snel te kunnen leveren. Daarnaast denken wij graag met u mee op het gebied van wederverkoop. U kunt uw klanten de unieke mogelijkheid bieden om een chalet op maat te laten maken. Met de geruststellende zekerheid dat de modellen die zij kiezen keurig bij de uitstraling van uw park passen.

Leasing voor campings en parken

Steeds meer ondernemers kiezen voor een leaseconstructie om investeringen te financieren. Slim, want zakelijke leasing heeft nogal wat (fiscale) voordelen. Ook wij bieden verschillende mogelijkheden voor zakelijke leasing. Dankzij onze goede contacten met banken, kunnen we campings en parken bovendien aantrekkelijke leasecontracten aanbieden. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van zakelijke leasing? Neem dan contact met ons op via radermacher@lacet-niederrhein.de of bel 0049 2834 942 970.

Al 30 jaar Duits kwaliteitsfabricaat

Voldoende eigen productiecapaciteit, ook voor grote projecten

Betrouwbare business partner voor wederverkoop