+49 2839 875 9000

Daarom kiest u een Lacet Chalet

Al 30 jaar Duits kwaliteitsfabricaat

Binnen onze organisatie hebben we meer dan 30 jaar ervaring met chaletbouw. Als grootste chaletproducent van Duitsland is Lacet Niederrhein GmbH een vertrouwde naam, die staat voor degelijk kwaliteitsfabricaat.

Uw wensen zijn ons uitgangspunt

Het grote voordeel van rechtstreeks kopen bij de fabrikant: de ongekende keuzemogelijkheden. Het model, de materialen, de mate van isolatie, de indeling, de kleuren… Uw wensen zijn ons uitgangspunt.

Vrijblijvende rondleiding en gratis bouwtekening

Voordat wij een offerte uitbrengen, nodigen wij u van harte uit voor een vrijblijvende rondleiding in onze fabriek. Zo kunt u met eigen ogen zien hoe het productieproces verloopt. Ook krijgt u een gratis bouwtekening mee van uw toekomstige chalet. Deze service verplicht u tot niets.

“Zo’n grote investering doe je niet iedere dag, dus we hebben gekozen voor een vertrouwde naam: Lacet Niederrhein. Dat vertrouwen hebben ze bij ons meer dan waargemaakt.”

Persoonlijke begeleiding tijdens het hele productieproces

Ook tijdens het productieproces stemmen we alle belangrijke zaken persoonlijk met uw af. Hebt u een bouwvergunning nodig? Dan zorgen wij voor documentatie ten behoeve van de vergunningaanvraag. Desgewenst schakelen we hiervoor externe bureaus in, bijvoorbeeld als er koude/warmteberekeningen moeten komen. En zodra uw chalet gereed is, nodigen we u uit om de laatste afnamecontrole in onze fabriek bij te wonen.

Na gebruiksduur goed te verkopen of verplaatsen

Een chalet is een behoorlijke investering. Daar staat tegenover dat een kwaliteits-chalet ook na de gebruiksduur vaak nog een aanzienlijke restwaarde heeft. Ook is een chalet stukken makkelijker en voordeliger aan te passen voor nieuwe toepassingen dan een grondgebonden vakantiehuis.

Maak nu een afspraak en ontvang een gratis bouwtekening!

Afspraak maken