+49 2839 875 9000

Service: de toegevoegde waarde van Lacet Niederrhein GmbH

Transport en plaatsing

Na de productiefase kunnen wij ook het vervoer van uw chalet voor u verzorgen. Door heel Europa, inclusief het regelen van de eventueel benodigde vergunning. We zorgen ervoor dat uw chalet veilig wordt vervoerd en op deskundige wijze wordt geplaatst en afgesteld; helemaal klaar om te worden aangesloten. Dit doen wij uiteraard in overleg met de beheerder van de locatie. Samen met u voeren we tot slot nog een extra eindcontrole uit, zodat u zelf nog maar één ding hoeft te doen. Onbezorgd genieten van uw nieuwe aanwinst.

Inruilservice en betaling achteraf

Vooraf al het volledige bedrag betalen? Bij Lacet Niederrhein GmbH hoeft u alleen een aanbetaling te doen. Pas na de afname van uw chalet in de fabriek en door u goedgekeurd is, betaalt u de rest van het bedrag. Wij kennen bovendien een unieke inruilservice. Hebt u bijvoorbeeld een stacaravan, tourcaravan, boot of auto waar u vanaf wilt? Alles is voor ons bespreekbaar. Vraag onze medewerkers dus gerust naar de mogelijkheden van inruil om de aanschafprijs van uw nieuwe chalet te verlagen!

“Dat ze alles van A tot Z voor je regelen gaf voor ons de doorslag. Dat geeft echt een enorm geruststellend gevoel.”

Onderhoud

Komt u na oplevering van uw chalet een probleem tegen? Als het mankement binnen de garantievoorwaarden en de garantietermijn valt, dan lossen we het uiteraard kosteloos voor u op. Maar ook als een mankement niet (meer) onder de garantie valt, kunt u een beroep op ons doen.

Meer weten?

6 zaken om op te letten bij de aanschaf van een chalet

Download adviesdocument

Maak nu een afspraak en ontvang een gratis bouwtekening!

Afspraak maken